Yorumlara bakıyorum da aslında hepimiz haklısınız ama size şunu söyleyeyim torbacının yanına birini bıraktın diye 15 sene ceza aldım hiç alakam olmayan bir olayla torbacı geldi mahkemede iftira attım efendim sinyal tespitine bakabilirsiniz Ben şuradan almıştım dedi telefon sinyali kiraladığı aracın cps kaydi bunu ispatladı adam yinede bana 15 sene ceza verdi ve 13 ay içeride yattım delillerle sucsuzlugum ispatlandiktan sonra içerden çıkardı 13 ay sonra ve sonra 12.5 sene ceza verdi ev hapsine çevirdi tam iki yıldır ev hapsindeyim temyiz süreci bitse cezamda bitiyor çünkü yargılama Türkiye'de çok kötü insan bazen sucsuzda olsa cezam onaylansa diye dua ediyor başınıza gelmeden bilemezsiniz cezaevinde suçsuz yere 50 sene ceza yemiş ne insanlar var umarım başıniza gelmez ama ancak o zaman anlarsıniz şu an sadece kişisel düşünüyorsunuz evet cinselciler katiller keşke ömür boyu çıkmasa ama birde diğer türlüsünü düşünün 3 sene gitti hayatımdan bu yasa verilmese 9 sene daha gitmişti. Umarım hayırlısı olur
Kardeş sen ne diyorsun yaa. Sen suçsuzum diyorsun afa seviniyorsun. Geç bu ayakları...
Suçsuz yere ceza yiyen insan da bu şekilde konuşmaz. 15 sene değil de 3 sene verselerdi kabullenecek gibi yazmışsın.
Af çıktı yine ortalık karışacak. Yok suçluymuş suçsuzmuş banane abi. Suçsuz yere yattıysan açarsın tazminat davanı paranı alırsın. Belki hiçbir para ödemez bunu ama başına geldiyse çekicen. Bizim de başımıza çok boktan şeyler geldi ama tecavüzcülerle birlikte sevinmek çok kötü...