Sanırım bu sorunu benim kadar uzun süredir yaşayan yoktur. 20 seneyi geçiktir egzama ile uğraşıyorum. Ne yazık ki egzamanın kalıcı ve kesin bir tedavisi yok. Kalıcı bir tedavisi olmadığı gibi kişiden kişiye ve egzama seviyesine göre de iyi gelen ilaçlar değişiyor. O yüzden size tavsiyem her yazılanı denemeyin daha önce saçınıza iyi gelen 2 ya da 3 şampuan oldu ise onları kullanın ve saç kökleri alışmasın diye bittikçe diğerine geçin o şekilde değişimli kullanın. Mesela bana Ketoral ve Head&Shoulders Clinical Strenght iyi geliyor bunları dönüşümlü kullanıyorum iyi geliyor ama şampuanı değiştirdiğim zaman ya da kortizonu bıraktığım zaman anında fazlasıyla geri dönüyor yani sürekli kullanmak gerekiyor. Bir de yine kişiden kişiye değişebilir ancak egzama suyu pek sevmez her gün ya da günde iki defa yıkamakta egzamanızı artırıyor olabilir.
Ek olarak doğal yollarla egzamam olmasın diyorsanız yaşamıyor olmanız lazım

Baharat yok, paketli gıdalar yok, acı yok ve en önemlisi stres olmaması lazım yani Türkiye simülasyonunda çok mümkün olan şeyler değil bu hastalığa sahip olanlar için