Yıllarca ben de çektim hocam. arkadaşlar da bahsetmiş bende kendi deneyimi yazayim. Ketoral felan hikaye ilk başlarda keser sonra işe yaramaz. Benim cildimde yüzümde T bölgemde vardı özellikle saç diplerimde koca koca parçalar dökülüyordu düşün yani son zamanlarda artık göğüs bölgemde de döküntü şeklinde olusuyordu e tabi kaşinti vs yaptigi içinde tahrişte ediyorduk kıpkırmızı oluyordu. Ben de bir arkadaşim tavsiyesiyle Dercos aldım bak sana yemin ediyorum 3 güne herşey geçti böyle bişi yok. Stokluyorum artık. Evimde muhtemelen 20 adet felan vardır. Bu kadar korkumun sebebi de bunların ne yapacagi belli olmaz yarın öbür gün içeriği değiştirirler bişeyler olur aynı etkiyi göremem diye stok yaptim.

Bu hastaligi bilenler bilir belki sende yaşamişsindir o zamanları Clear'in bir modeli vardı bak o da aynı böyle dercos gibi kesmişti sonra adamlara birşeyler oldu formülü kutuyu vs bence zorunlu olarak değiştirdiler sonra o etki de gitti mesela artık işe yaramaz olmustu. o sebeple sana önerim kesinlikle Dercos al ve kullan.

Vichy Dercos Anti-Pelliculaire Dandruff Kepek Karşıtı model de direkt bu.