yunusemrefindik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam Türkiye de yaşamak zor
vallaha zor hocam askerden önce 1500e 3+1 7. kat 3 balkonu olan geniş mükemmel ötesi bir dairede kalıyordum şu an 2.000tl yine kira çok değil günümüze göre ama evim fay hattına komşu.. Umarım yurt dışı işinde bir aksilik çıkmaz çeker giderim buralardan

emrebeyoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evden çıkmadan bir deneme yapabilirsin aslında. 15 gün kadar halanda kal rahat edemezsen evine geri dön, rahat edebilirsen evi boşaltırsın.
halamda kalmaktan yana rahatlık bir problemim yok aslında ben 14 15 yaşından beri aileden ayrı kafama göre takılıyorum farklı şehirler farklı ortamlar yeri geldi halamda 3,5 ay kaldığım dönemler oldu dediğim gibi halamla arkadaş gibiyim kuzenimde en yakın dostum zaten oda gel diyor ama yine de bir kararsız kalıyorum napmam gerektiği konusunda sonuçta o dönemler 17 18 yaşlarındaydım şimdi oldum 22 23e az kaldı yaş ilerledikçe bi düşüncelere sokmaya başladı beni orada kalma olayı. Yoksa halamda aylarca bile kalsam bir gram sıkıntı etmez

A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence gidin. Rutubetli güneş görmeyen ev cilt hastalıklarına yol açar. Sedef gibi tedavisi olmayan hastalıklar.
sanırım gideceğim hocam :/