https://www.ionicfirebaseapp.com/pro...y-online-store
Selamlar hocam, linkteki yazılımın lisansına sahibim. Lisanslı hesabım ile birlikte devredebilirim. 6 ay güncellemelerden ve teknik destekten ücretsiz faydalanabilirsiniz. Bunun harici kendim 1 sene kadar bu işi yaptım. Depo tuttum, rafları koyup toptancılarla anlaşıp ürünlerimi dizmiştim. Uygulamada bir sürü düzenleme yapmıştım eski sürümünde. Anasayfada banner kısmı var, ürünler bitince stokta yok yazısı vs vs gibi bir sürü özellik ekletmiştim. Daha önce yapmış olduğumuz uygulamaların ekran görüntülerini paylaşıyorum. Fakat o dönemler çalıştığım yazılımcı ile çalışmıyoruz şuanda. Proje askıda duruyor.
Bendeki mevcuttaki dosyalar ve sitedeki hesabım dahil devredebilirim. En son 2 sene önce kurup kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Dolayısı ile herhangi bir problem mevcut mu değil mi bilmiyorum.
Flutter tabanlı bir yazılım olduğu için güncelleme gerektirebilir. Gerekli güncellemeler ve düzenlemeler yapıldıktan sonra sorunsuz kullanabilirsiniz.Dediğim gibi kendim şahsen 1 sene faal olarak kullandım.