Öncelikle herkese merhabalar...
Pandemi döneminde birkaç yeteneğimi bir araya getirip bir Youtube kanalı açmaya karar verdim ve açtım. Kanalımın adı İno ve Hoho. Te buraya tıklayarak kanalıma ulaşabilirsiniz. Olay şu ki kukla tiyatrosu ve animasyon birleşimi bilgilendirici ve eğitici içerikler üretmeye çalıştım. Birkaç da şarkı yaptım hatta. Videoları çoğaltırken ben de kovid oldum ve çok uzun süren bir iyileşme süreci geçirdim. Evde bir telefon ve yeşil perdeyle falan zaten beni zorlayan işi tamamen bırakmak zorunda kaldım. Geçenlerde kanalı nasıl ayağa kaldırabileceğimi sordum ama yanıt alamadım. Ankara'da yaşıyorum ve burada benimle frekans olarak uyuşacak, beraber çocuk rap şarkıları yapabileceğimiz, müzikten, alt yapıdan, beatten anlayan bir ortak arıyorum. Ortada bir gelir yok. Ancak para kazanma açıldığında geliri paylaşabilirim. Ben yine kuklaları oynatıp seslendirme kısmında olacağım. Benimle birlikte videoların kurgusunda da yer alırsa işler daha rahat yürür. Hele bir de çekim yapabilecek iyi bir makinesi varsa tadından yenmez. Ben kimim neciyim öğrenmek istiyorsanız da özel mesaj atıp iletişime geçebilirsiniz. Bir şeyler üretmek ve gelir elde etmek niyetindeyim. İnşallah vardır mahallede benceleyin arayışta olanlar.