Koray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, doğrudur sayfaya ve sayfanın kitlesine göre kazanç değişir. 5-7k kazancı 30k sayfada da görebilirsniz ancak kitle önemli. Size tavsiyem bir anda 7-8 adet sayfa almamanız yönünde olacaktır. İlk önce 1 adet sayfa alın ve neyin satılıp neyin satılmadığına bakın. İkinci tavsiyem ise kesinlikle kadın kitleli bir hesap olsun. Kadın kitlenin alışveriş merakı her zaman erkek kitleye göre fazladır. Ürünlere örnek vermek gerekirse, genel olarak kıyafet değil de hediyelik eşya türü, makyaj malzemesi, ışıklı zımbırtılar, takılar tarzı olabilir. Ağırlık olarak fiyat/performans ürünlerini çıkmanız faydanıza olur. Aldığınız sayfanın hikaye izlenmesi 15-20k altında asla olmasın. Sabit bir kazanç için bu sayılar ideal. Dediğim gibi tekrardan 1 sayfa ile başlayın mantığını kavrayın.

Sayfa yönetimi ve ücretli danışmanlık için bana ulaşabilirsiniz. Başarılar dilerim
darkleans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam 2013 yılından beri instagram sayfa yönetimleriyle uğrasıyorum, kendi sayfalarımı karsılıklı reklam girerek sattım zamanında. hep bu sekil devam ettim sıfırdan açtım aldım kastım sattım, acil satılık sayfaları aldım yönettim sattım. trendyol başvurunuzda erişime göre hareket ediliyor genellikle gelirler, bunca yıl sayfa yönetiyorum trendyol gelirleri evet çok oluyor. bu gözler 10k yıda gördü 250k geliride gördü. (250k olan bilindik bir reklam ajansının sayfası).
ne kadar çok paylasım atarsanız o kadar para kazanırsınız mantığıyla ilerliyorum. erişim mi düştü kazancımın bir bölümüyle reklama çıkyıorum, karşılıklı giriyorum, sponsorlu cıkıyorum, sayfayı dinlendiriyorum erişim geri yükleniyor.
örnek 1: 100k lık bir sayfa post erişimi 2-5k arası story 5-10k arası reels 40-50k arası aylık 5k bırakır vergi kesintilerle cebinize 3750-4tbin tl girer
örnek2: yukarıdaki örneğinin bir tık üstü: 100klık sayfam var keşfeti açık post erişimim minimum2k- max 100/500k(keşfet ile), story 10-50k, reels min 100, max M izletiyorsa bu sayfa aylık 10 lira üstünde bırakır. olsun olsun 15 bin bıraksın vergi kesintileri ile birlikte cebinize 11-12 lira girer. hayatınızı benim gibi paylaşımlara adadıysanız x2 erişim = x2 kazanç demek buda otomatikmen aylık 30 bin ciroya tekabul eder kesintilerler 24-25..
örnek3: sayfanız orta düzey erişimde örnek 1 deki gibi trendyol aylık 3-4k bırakıyor, r10dan, dm den gelen reklam , eş dost reklam mantığıyla aylık 10k bırakır.
örnek4: imzamdaki sayfam. sayfam 112k oldu, aylık erişimim 30.5m, keşfetim açık, story erişimim 15-30k dışarıdan reklam bağladım dekontlar mevcuttur dolar üzerinden oyun reklamı, r10 dan aldım, ki bunu yazarken bir tane daha hocamdan aldım az sonra da ticaret atacağız birbirimize. aylık 15 bin tl bıraktı bana kesinti olmadan. trendyol bağlamadım satılığa çıkardığımdan.
alınacak reklamların içeriği kesinlikle ilaç / zayıflama / satış vb.reklam türleri olmasın erişiminiz shadowbana yapışır kalkması 1 yıldan uzun süre alır.
shadow ban kalkan hesabım evet oldu, parayla yönettiğim milyon takipçili bilgi sayfası 40-50k like alırken zayıflama reklamı kalktı post olarak. 50k beğeniden bahsediyorum 1k beğeniye düştü hesap erişim beğenilerini video olarak paylastık reels olarak attık erişim düşüşü görülmesin diye tam 11 ay sonra erişim açıldı

sorunuz olduğunda sorabilirsiniz.

alım yaparken dikkat etmem gerekenler nelerdir ?