Gayrimesru kazanctan kastiniz eger bir insana faiziyle borc vermek senet bozmak vesaire ise soyle soyleyecegim bir gun mezara gireceksiniz ulkenin durumu kotu ve fakirlik butun kotuluklerin anasi babasi ama caresiz durumdaki bir insana gayrimesru bir sekilde para verip veya gayrimesru yollarla kazanc hic bir zaman size rahat bir hayat getirmez evet belki kazanabilirsiniz ama bir gun oleceksiniz ben isin acitasyon kismini degil vicdani kismini insani kismindan bahsediyorum karsima defalarca cek senet bozmam icin veya faizle para vermem icin , iddaa kasasi acmam icin onlarca teklif geldi trilyon $ kazanacagimi bilsem yapmam yapamam yatirimlarimdan kazanc elde ettim ama hayatimda cok sukur hic bir insan evladinin ahini almadim aksam oldugunda kafanizi yastiga koydugunuzda rahat uyuyorsaniz bundan iyisi yoktur yurt disinda yasiyorum ve surekli goruyorum gayrimesru yollari arayanlari ve yapan tanidiklarimi tek tek sildim selam dahil vermem bir gun oleceksiniz onurlu bir hayat surdurmek varken caresiz bir insanin gozunden yas akitamam kimseyede tavsiye etmem .