LordSalindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yoou Tube son zamanlarda içerik üreticilerini köle gibi kullanıyor 100 binlik 500 bin lik hesaplar resmen üç kuruş paraya you tubeye kölelik yapıyor bçyle 1 kaç kişi var direkt olarak tanıdığım arkadaşım teylif hakkından ban yiyen mi ararsın çift içerikden ihlalmi yüzlerce saçma salak bahane ile you tube verilen emeği çöpe atıyor. Ayrıca ''onda para olsa herkes yapar'' tabirlerini hiç sevmem klasik bağnaz kasaba ağızı. 2-3 saat bir düğünde yada kafede gitar yahutta saz çalan bir sanatçı 2-3 bin TL kazanıyor. Sen ne biliyorsun da ne konuşuyorsun. Şimdi git fabrikaya yada markete çalış, 30 gün sonra enflasyonda eriyen paranı koysunlar cebine.
Ne iş yaptığımı bilmeden güzel konuşmuşsun peşin hükümlerini kendine sakla çok şükür iyi işim güzelde yatırımlarım var. Bağnaz kasaba ağzı dediğin de esas geldiğin yer ama çabuk unutmuşsun hatırlatayım, Ayrıca zamanında fabrikada da çalıştım garsonlukta yaptım ve şuandaki benin temellerini o şekilde oluşturdum meslekleri yada gelirleri küçümseyeceğine önce kendine bakmanı tavsiye ederim , ilk defa forumda böyle gereksiz bir münakaşaya girdim peşin hükümlerini kendine saklarsan sevinirim esenlikler dilerim