SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki doğru yer ve zaman nedir hocam?

şimdi o cocuk öldürse muhtemelen o suclu olacakti. adamlar silahina davrandiktan sonra silaha davranmanin bir anlami zaten yok sen uzanana kadar sıkarlar. o da öngördü olacaklari ve erken davrandi, ama kafasinda kirilan siselerin sersemligiyle tutturamadi muhtemelen

boyle bir durumda, o stres altında nasil yoneteceksin ki durumu? yani iki taraf da silahliysa birinden biri ölecek kaçarı yok. bellerinde silah görünüyordu cocuk da gormustur is cigrindan cikinca sarildi silahina diye yorumladim

tabi olayin gecmisi de var, abisi de karsi tarafi yaralamaktan hapisteymis falan, yani iki taraf da temiz degil ki..

o adamlar dukkana girdiği anda birilerinin olmesi % 1000 ihtimaldi
katılıyorum, iki tarafta temiz değil içeri girdikleri an daha bişey çıkacağı çok belliydi, bişey yapmaya niyeti olmayan adam kasanın içine kadar girmez, olaya twitter postuyla denk geldim ilk dediğim şey aha 2 dk sonra ya bıçak ya silah çıkıcak bu normal kavga yaklaşması değil dedim, bunlara neden devlet bakıyor içeride ben anlamıyorum, canavarca yada tasarlanarak planlanmış işlere bana göre idam gelmeli, ha idam telafisi olmayan bir yöntem, kesin deliller ispatlar varsa topluma kazandırmak fayda etmez ocağa bi kere ateş düşmüş kısasa kısas gerek, ha taksirli olan trafik kazası olur, kasti olmadan iş kazası olur onlara hapis, dediğim gibi canavarca hisle yada planlanmış kurgulanmış işlere kesinlikle idam şart, yok öyle içeride ekmek elden su gölden networkünü genişletip nam yapıp dışarıya 5 yılda bir af çıkıp serbest kalmak.