Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun, umarım emeklerinize değen ve sizi tatmin eden bir girisim olur. Ancak bazı belirtmek istediklerim var. Öncelikle bu tarz girisimleri "heyecana kapılıp" erken tanıtmamakta daima fayda var. Zira belli bir süre deneyimledikten sonra lansman yapıp marketing'e başlamak en profesyonel yönetim biçimidir...

Siz erken tanıtım gerçekleştirip bazı hatalarla birlikte ön yargı oluşturdunuz şu an girenlerde. Bu ön yargıyı kırmak, yeni kullanıcılar kazanmaktan pek tabii zordur. 🙂
Tek ss'te anlatılacak onlarca şey var. Ben birkaçını yazayım. Zira para kazandıgım bir alan, hizmet alan danışanlarımın da hakkına girmiş olmayalım.

-Kullandığınız renk bir alışveriş platformu olmaktan ziyade blog sayfasını anımsatıyor. Getir örneği üzerinden girmiş olabilirsiniz ancak pastel bir ton kullanılmış o markada. Sizinki göz yoran, ilk bakısta amatör görünen bir renk.

-Kaydırınca değişen header menü yapısı güzel ancak logonuz kayboluyor renkten dolayı.

-"Pek yakında yayında" ile biten cümleniz kafa karıştırıcı. Bence acilen değişmelisiniz.

-Uygulamayı indir yazdığınız kısım iyi bir revize istiyor. Cihaz marketi logosunu tek verip başlık olarak bu cümleyi yazmanız daha sağlıklı olabilir.

-Yazım hataları var sitenizde.

Tekrar başarılar dilerim. Danışmanlık hizmeti almak isterseniz marka hikayesi, tanıtım yazısı, kategori yazısı, marketing stratejisi ve konumlandırma gibi alanlarda hizmet verebiliriz. İyi aksamlar! 🤩