Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce çok acı bir olay yaşadım. konusunu açmıştım ancak hassas bir konu olduğu için yönetim mantıklı açıklama yaparak konuyu sildiler.
yaşadığım bu olaydan sonra suriyeliler yüzünden ya ülkeyi terkedeceğim, ya da ege de suriyelilerin az olduğu bi yerde sessiz sakin bir hayat yaşayacağım.
yaşadığım problemden sonra ne kariyer hedefim kaldı ne para kazanma isteği. ancak bir şekilde yaşamımızı devam ettirmemiz gerekiyor.
kendim bir fabrikada ihracat müdürüyüm, ve ayrıca kırtasiyemiz var.
alt zemini hazırlayıp işimden istifa edip kırtasiyeyi devredip kabuğuma çekilmek istiyorum.
bunun için yaptığım araştırmada görece en zahmetsiz kolay yoldan parayı instagramdan kazanırım gibi duruyor.
belli bir bütcem var. diyorum ki kitleli instagram sayfalarını satın alayım, trendyol hepsiburada gibi sitelerin reklamını yayınlayıp tık başı para alayım.
ekstradan bu satın aldığım kitleli sayfalardan yapacağım reklamla yeni sayfalar üretip burada satışını yapayım.
bu işi yapan arkadaşlardan tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.
kazandırır mı ? olur mu ? adam ilan açmış mesela, 150k sayfa aylık 5-7k arası trendyol geliri var diyor. doğrumu ?
eğer öyleyse alayım bu şekilde 7-8 tane sayfa aylık 35 k gelirim olsun ?