Öncelikle herkese merhaba. Şu anda 34 yaşındayım ve lisede istediğim bölümde kontenjanda 1. sıradayken o zamanlar tanıdıklarını alınca okul ben girememiştim. Düz liseye başlayınca da istediğim bilgisayar bölümüne giremediğimden 2. senesinde okulu bıraktım. Daha sonrasında tabi istediğim bilgisayar işine girerek kendimi çok geliştirip istediğim her şeyi yaptım. Bari aradan liseyide çıkarayım diyerek 2022 sonuna doğru liseyide bitirip diplomamı aldım. Arkadaşım gel YKS ye gir sende bari 2 yıllık ünide oku dedi. İşime yaramayacak ama belge olsun dedim YKS ye girdim. Tabi çalışmadan baya sallamasyon işaretledim falan. Şimdi tercih yapılacakmış fakat hiç anladığım bir konu değil. Sanırım 2 yıllık sosyal medya yönetimi bölümü varmış. Birde medya basın mı ne varmış oda sosyal medya yönetimini kapsıyormuş. Bu bölümlerde 2 yıllık açık olarak ne seçenebilirim nasıl bakabilirim? Koşullar falan bişiler yazıyor bir türlü anlamadım. Arkadaşımda ortalarda yok kayıp birlikte seçim yapamıyoruz. Acaba anlayan biri var mıdır ne yapmam gerekli ?