Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yeni maaşlı iş size iyi gelecek gibi görünüyor.
E ticaret olarak tek başınıza olmanız yapmaya çalışmanız hata olmuş sanki.
Tedarik zincirini yönetmek e ticaret işinde en önemli nokta.Bu işi herkes yapamaz ciddi bilgi birikimi tecrübe gerektirir.Ama ben Web sitesi kurmayı biliyorum ne olacak yaparım deniyor sonuç hüsran.
Mesela Eminönü piyasasında sokak sokak gezmeniz gereksiz.Ben e ticaret olarak yapmasam da aktif olarak ticaret yapıyorum benim oralardaki Tedarik yöntemim şöyle sabit bir dükkana ürünleri toplayıp oradan arabaya koyduruyorum.
Açıkçası bende pek insan sevmiyorum.Ama satın alma yaptığım için epey iletişim kurmak durumhndayım tabiki kısa öz iş harici pek fazla diyalog kurmam.ben önceden çok fazla pazarlık yapardım ama artık onu azalttım malum ekonomi bunu gerektirdi insanları idare etmek ürün bulmak doğru vadede satın almak ürünü satmaktan daha önemli.
Yine e ticaret yapmak isterseniz bence hizmet satışına yönelin