Yazma aşkınızın olduğunu ve yazar olmak istediğinizi anlıyorum. Şu an Sosyal Hizmet bölümünde 4. sınıfta okuyorsunuz ve edebiyat fakültesine geçmek düşüncesi aklınızı kurcalıyor. Karar vermek zor olabilir, ancak önemli olan iç sesinizi dinlemek ve isteklerinizi takip etmektir.
Edebiyat fakültesine geçmek için sınava hazırlanmak önemli bir adım olacaktır. Eğer bu konuda gerçekten istekliyseniz, sınava girme fikriyle ilgili düşüncelerinizi değerlendirebilir ve bir plan yapabilirsiniz. Edebiyat fakültesindeki eğitim, yazma aşkınızı daha da geliştirebilir ve yazarlık yolunda size sağlam bir temel oluşturabilir. Ancak aynı zamanda sosyal hizmet alanında da ilerlemek istediğinizi biliyorum. Belki de bu iki alanda bir denge kurabilir veya yazma yeteneğinizi sosyal hizmet alanına entegre edebilirsiniz. Sonuçta, hayatınızın ilerleyen dönemlerinde değişiklik yapma şansınız her zaman var. Hangi yolu seçerseniz seçin, en önemlisi tutkularınıza sadık kalmak ve kendinizi geliştirmek olacaktır. Başarılar dilerim!