Benim görüşüm su şekilde. Kendi başına çalışabilen birisi iseniz hiç gerek yok YouTube üzerindeki kaynaklar fazlası ile yeterli. Ama kendi basima calisamam diyorsaniz ve dershaneye gitme imkanı zor geliyorsa ve kendi ortaminda çalışabilirim deniyorsa değerlendirilebilir geliyor. Hiç deneyimlemedim fakat dışarıdan bu sekilde geliyor. Kendi senemde hazırlanirken sadece YouTubedaki hocaları kullandım. Fazlası ile yeterli.
bende youtubedeki videoların gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. bir kaç yıl önce ALES için çalışmıştım gayet güzel anlatıyorlar. Hatta cep telefonlarına indirebileceğiniz programlarlar sayesinde yapamadığınız soruları paylaşıyorsunuz yapanlar çözümü programa atıyor falan günümüzde neden dershanelere 120- 160 bin tl verirler anlamam. Ben 1998 yıllarında dershaneye gitmiştim babam emekli devlet memuru idi. Beni dershaneye gönderirdi evimizde iyi kötü geçinirdi. Şimdi düşünüyorum. emekli maaşı 8 bin tl 12*8 = 96.000 TL yapar emekli tüm maaşını yemeden içmeden dershane parası diye ödeyeyim dese yine yetmiyor. Ama önceden babam hem dershane parasını öderdi hem evi geçindirirdi. Üniversitede de yine öyle aylık bana para gönderirdi ama ev geçimini de sağlardı şimdi bir öğrencinin masrafı en az 8 bin tl baba bu parayı evladına gönderse ne yiyecek

Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Malesef ki dar gelirliye artık hiç bir fırsat verilmiyor okuma fırsatı en başta Türkiye de eğitimde fırsat eşitliği yok.