merhaba, az sonra işe gidicem, 1'de, dönüş 11 de, her gün çalış çalış köle gibi, aldıgın maaş asgari ücretin üstü, 150 bin kadar kartlara borçum var, yoklama kaçağı diye askeri ceza geldi, 1600 tl onuda ödedik
her ay karta 7.5 k para ödüyorum, diğer kartları saymıyorum bile, cepte para kalmıyor, askere gitsek borçu kim kapatacak, 18 ay taksitle ödüyorum işte
şu borçları 2 sene sonra aç karnına çalılşarak kapatıp, askerlik yapıp, almanyaya veya amerikaya sığınmacı olarak gidiceğim kimseyi dinlemicem, ekmek aldım 8 tane, 60 tl ödedim şakamı bu, zaten işyerinde 35 tl ye döner yiyorduk, Allahtan elit mahalle değil, adanada üst mahallelerde 80-90 dan aşağı yemek kalmadı, borç olmasa kafama takmamda, bide davamda var oda 150 k dava açmış ödeyin diye uzlaşalım diye, uzlaşmadım
askerlik yapmadım daha wolla ağlıcam yakışmaz diye ağlamıyorum kafayı yemek üzereyim, her gün borçlar ne zaman biticek te kendime harcama yapacam diye dahada sinirleniyorum, sigarayı bıraktım harcama yapmamak için siz düşünün
almanyaya gidicek veya götürücek var mı
içimden geçeni anlatmak istedim, çünkü tanımadıgım insanlara anlatmak daha iyi, tanıdıgın insana anlattığında bana acıyormuş gibi bakıyorlar, anlatmayı bıraktım tanıdıklarıma, sadece annem biliyor, babam bile beni doğrar herhalde şakamatik geldik dünyaya şakamatikle gidiyorduk az kalsın Allah var gam yok.