Gürkan’ın bir çok videosunu izledim, kendi analizime göre bir şeyi çok iyi yapıyor, o da pazarlama.

drop işinden ziyade pazarlama tekniğini öğrenin, drop işini pazarlamayı söktükten sonra zaten sizde çok rahat yapabilirsiniz.

drop konusunda bence en önemli faktör ürün seçimi. Bu da pazarlamanın en önemli aşaması.

Size anlayacağınız dilde anlatayım.

Drop sistemi, bir ürünü bir platformdan x maliyetine alıp başka platformda y karla x+y fiyatına satmak. burada satacağınız yani pazarlayacağınız ürün satılabilir, yüksek kar getiren, nakliyesi çok ucuz olan ve kendi kendini satan bir ürün olmalı.

Örnek olarak Gürkan x platformdan öğrendiği drop işini y platformunda kendine göre geliştirerek satıyor. çünkü drop eğitimi satılabilir, maliyeti düşük, nakliyesi ucuz, kar oranı çok yüksek bir ürün. zaten kendi kendine satan bir ürün olduğundan geriye sadece pazarlama kısmı kalıyor.

Aklınızda olsun Gürkan Hollanda da yaşıyor. Oradan drop yapmak ile Tr den drop yapmak arasında çok fark var!!!!!

Aşmanız gereken ciddi zorluklar olacak başlarsanız muhtemelen de yarıda bırakabilirsiniz.

drop işini detaylı bilmiyorum ama yapacak olsaydım gürkan yerine ya yerel bir kişiden ya da yerinde yapan birinden öğrenirdim. Anladığım kadarıyla başlangıç sermayeniz yüksek olması gerekiyor (min. 10-15k dolar) bu tutarların altında elinizdeki parayı kaybedersiniz, bu parayla da yaparsanız size hiç bir şey kazandırmaz.

Ben drop yapmayı hiç düşünmedim, düşünmeyi de düşünmüyorum.