Muhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam öncelikle şunu belirtmek isterim platformların ne zaman güncelleme yapacağı belli değil medyabayim sektörde köklü bir paneldir mağduriyet yaşatmaz müşterisine bir önceki aldığınızda hızlı bir sonraki aldığınızda servis yavaşsa güncelleme gelmiştir Türk servisleri hariç yabancı servis sağlayıcıları sistemlerine çok önem vermekte yoğunlukta falan yavaşlaması çok nadir görülür o yüzden panelle ilgili bir durum değil bu tabi yine oradan alıyorsunuz hizmeti siz orayı tanırsınız da bilgi vermek istedim panelden memnunsanız ve desteği de güzelse bir süre beklemeniz gerek düzelir ayrıca sizlere sorun yok denmiş o an belki aktif sipariş yoktur saatler önce tamamlanan siparişe göre bilgi aktarmışlardır sizlere siz sipariş girmişsinizdir güncelleme olmuştur veya sistemde problem olmuştur

Hocam bu bilgileri biliyorum ama ilk kezde kullanmıyorum medyabayimin eski müşterisiyim dediğiniz gibi işin ehli ve eski bir firma güven veriyor o ayrı bir konu ortalama sürelere bakarak sipariş oluşturuyorum ve bu süre zarfında uzaması normal açıklama kısmında da mevcut yanlız hızlandırılması için ulaştığımda 8 gündür hep aynı şey ile karşılıyorum ilettik ilgileniyoruz bu durum ben anlayabilirim ama karşımdaki müşteriye anlatma şansım olmuyor o yüzden hızlı bir servis arayışında olduğum için mecburen konu açmak zorunda kaldım