f9f9f9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sizin kullanım alışkanlığınıza göre belirleniyor. Tüm bankalarda geçerli bu durum sanırım. Siz bankaya ne kadar öncelik veriyorsanız onlar da size o kadar kıyak geçiyorlar.
Ben genelde tamamını iade alıyorum, bu güne kadar 2 kere %75 iade verdiler, 1 kere %50 verdiler, bir kere de hiç vermediler o kartı da iptal ettim anında.
Bir çok kredi kartını bu şekilde iptal ettim hocam. Puan olarak yükledim diyor sonra market market geziyorum genelde de hiç birisinde puan geçmiyor. En son puanın geçtiği bir yer bulup ihtiyacım olmayan ürünü almak zorunda kalıyorum. O yüzden direkt iptal edebileceğim yada kesmeyecek kart istiyorum.

mersinli07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba bende kullanıyorum bonus ama daha aidat almadılar fakat arkadaşım geri alıyor her ücret kesiminde kartı kapattıracağını söylüyor iade yada bonus veriyorlar
Puan olarak vermeleri sıkıntı hocam direkt iptal etmeleri lazım puan geçecek yer arıyorum bulamıyorum.

CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İade ediyorlar hocam.
Teşekkür ederim.
ugrboz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BONUS FLEXİ kullanın.
Diğer bonustan farkı var mı? Örneğin BİM'de elektrikli bisiklet almak istiyorum garanti bonus 9 taksit seçeneği sunuyor bunda da sunacak mı? Araştırmaya başladım.. Teşekkür ederim.

CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Garanti bankası üyeliğin yoksa bu arada

https://www.r10.net/hediye-promosyon...-tl-kazan.html
üyeliğim var hocam.