Gündemdeki haberleri okumuyorsunuz heralde, " 15 yıllık kiracısını çocuğunun gözü önünde öldürdü " gibi bir çok haber var...Evi satmamışlar görüldüğü gibi
Vallahi ben oturduğum evde 4 senedir oturuyorum. Ev sahibi beni üç defa mahkemeye verdi. Üçünde de tahliye edemedi. Ne zaman ki kendi kafama göre bir daire bulurum o zaman evi boşaltmadan önce gerekli prosedürlere yerine getirir ve daireyi boşaltırım. Onun haricinde farklı yollara başvuracak bir babayiğit varsa her daim karşımda beklediğimi de defaatle ev sahibine ilettim. Gelen giden olmadı.
Mehter marşı verim mi hocam arkadan? Arkadaş ödediği kirayı niye ısrarla hiç yazmamis acaba, kimse 5k dan 22k'ya zam yapmaz. Arkadaş 3 yıldır 1-2 k kira ödüyor sizde burada 250 TL zam yapmasını destekliyorsunuz hahahah
Mehter marşına gerek yok! Gerçekler dostum bunlar! Konuyu açan neden rakam vermemiş bu benim sorunum değil! Aaa ayrıca devlet neden %25'i sabit tutuyor derseniz giderseniz TBMM'ye milletvekillerinize derdinizi anlatırsınız! Ha yok ben bunu kabul etmiyorum derseniz o zaman kiracınızla aranızda herhangi bir kira kontratı yapmadan noterden bir sözleşme yaparsınız, maddelerin arasına kafama göre zam yapar kafama göre tahliye ettiririm maddesini koyarsınız kabul eden de dairenizde oturur! Yoksa TR'de herkesin uymak ZORUNDA olduğu kanunlara sizde seve seve uyacaksınız. Uymak istemiyorsanız eğer farklı yollara başvurursunuz! Bu da cesaret ister. O cesaret vardır yoktur bunu bilemem! Meydan geniş..