O zaman bende bir anımı anlatayım.
Bundan 3 4 ay önce fatura ödemesini unuttuğumuz için sunucumuz (aynı gün olması lazım) silindi. Buraya kadar hiç bir problem yok hatalı olan kişi tabi ki biziz.
Lakin kendilerine bunu belirtip eğer hala silinmediyse bir ihtimal bile varsa yedeklerimizi almak istediğimizi veya süreyi uzatmak istediğimizi belirttik.
Bu durumda sunucunun silindiğini ve asla ulaşılamayacağını belirtiler.
Ve ne oldu biliyor musunuz 3 ay sonra tam bu günlerde bir hata sebebiyle eski sunucumun açıldığını fark ettim. İçerisine girip tüm yedeklerimi aldım ve sunucuyu kapattım.
Kağıt ve hukuk üzerinde haklı olabilirsiniz ama size hiç bir maliyeti olmayan bu durum için en azından biraz insanlık gösterip o gün bize yardımcı olabilirlerdi. o günden sonra başka sunucuya geçtim ve hostlab ile yollarımı ayırdım.
şuan bu durumda görmek üzücü de olsa kendilerini ROBOT gibi görüyorum.
sunucuda sorun oluştuğu zaman alttan almamızı, anlayışla karşılamamızı beklerler.
ancak ödemeyi biraz geciktirince yaşananda tam olarak bu şekilde.
bazıları bu konunun hostlab'a haksızlık olduğunu, şirkete zarar verildigini düşünebilir.
maalesef benzerini bizde gerçek hayatta daha sert bi şekilde yaşıyoruz.
testleri yapılan aylarca zaman ayırıp hazırlayıp yeni teslim ettiğimiz yazılım kesinti yaşandıktan sonra kullanılamadı.
müşteride daha ilk günden olumsuz izlenim bırakmış olduk, sunucuda güncelleme var yakında bitecek diye yalan söylemek zorunda kaldık.
ne güncellemeymiş saatlerdir bitmedi diye laf yedik.
biz yapmamız gerekeni doğru bi şekilde yapmışken hostlab'ın amatörlüğü yüzünden neden bu durumları yaşayalım.
kendileri hayır işi, kamu hizmeti vs. yapmıyor. parasını alarak hizmet sunuyor.
bizimde beklentimiz verilen hizmetin düzgun olması.