Daha önce neden Google üzerinden çok daha az kazanç elde ettiğinizi düşündünüz mü? Sebebini bulamadıysanız hemen söyleyelim: SEO BİLMİYORSUNUZ! SEO bilmek, yalnızca backlink almak; Yoast / Rank Match uyumlu içerikler satın almaktan ibaret değildir. Ancak sizlere pazarlandığı kadar zorlu bir süreç de değildir. Sadece ve sadece 61 maddede Google üzerinden gelen trafiğinizi katlayabilmeniz mümkün.
Selamlar, forumda çok satmış SEO checklist; yalnızca 1 TL'den açık artırmada. Bu liste sayesinde web sitenizin SEO işlemlerini oldukça hızlı bir şekilde kusursuz hale getirebileceksiniz. Ürünün kalitesi için satış konuma veyahut da ticaret puanlarıma göz atabilirsiniz.
Başlangıç Fiyatı: 1TL
Açık Arttırma Bitiş Süresi: Son Teklif + 12 Saat
Minimum Artış: 5TL
Hemen Al: 50 TL
Ödeme Yöntemi: Papara, Ziraat, Enpara vs.
SEO Checklist ile İlgili Detaylar Linkte Yer Alıyor:
https://www.r10.net/freelancer/33635...checklist.html
Satın Alanlar Ne Diyor? (Spoiler'a Tıkla!)
Kit hakkında kendi düşüncem ile detaylarını paylaşıyorum ;
1. Kit içerisinde yapılması gereken konular madde olarak verilmiştir.
2. Daha önce hiç SEO nedir bilmeyenler için uygun değildir. Seo nasıl yapılır tarzında uzun uzun makaleler yoktur
3. SEO uyumlu siteye sahip olmak isteyenler kit içerisinde olan 50+ adımı düzgün ve düzenli yaparsa istediği sonuca kesinlikle varacak.
Öncelikle gerçekten teşekkür ederim, ikinci olmama rağmen bana da kit hediye etti.
Kit içerisinde madde madde ve başlıklar halinde yapılması gereken SEO çalışmaları yazılmış.
Maddeler arasında gereksiz bilgiler yok denecek kadar az. Az ve öz bilgi verilmiş diyebilirim.
Eğer orta derece bir SEO bilginiz varsa kit işinizi fazlasıyla görecektir.
İyi geceler ve iyi satışlar diliyorum.
Eğitim kitini satın aldım sitem de eksik yaptığım SEO kısımlarının farkına vardım teşekkür ederim hocam eğitim için
SEO Checklist alındı. Faydalı olacağını düşünüyorum.
İlgisinden dolayı da arkadaşımıza teşekkür ederim .
Emek verilmiş güzel bir çalışma. Kendi SEO sunu yapmak isteyen, yada yaptırdığı SEO yu kontrol etmek isteyen arkadaşlar rahatlıkla kullanabilirler...
Checklisti bizzat inceledim genel olarak ince detaylara ve gereksiz konulara değinilmeden öz bir şekilde anlatılmış. Tek tek adımların uygulanması takdirinde sitelere performans artışı sağlayacağı kaçınılmaz.
Hayırlı satışlar
emeğine sağlık teşekkürler ilgin için bir tane aldım
Checklist alındı güvenilir satıcı
ne bilip ne bilmediğimizi öğrenmek için bile almak gerekiyor aslında.
Satın aldındı gerçekten güzel bilgiler var.
Checklist satın alındı. Gerçekten faydasını da gördüm. Düşünülmeyen şeyler var içerisinde. Teşekkür ederim hızlı ticaret için.
checklist alındı güvenilir arkadaş teşekkür ederim
Merhabalar, çok
teşekkürler, faydalı bilgiler mevcut..
SEO checklist alındı, alakanız için teşekkürler
Alım yapıldı. İçerik incelendiğinde tekrar güncelleme yapacağım.
Checklist alındı. Teşekkürler
Clist alındı ilgili arkadaş zorla logo bile yaptı bana 😁