Değerli arkadaşlar, aybaşı işsiz kaldım ve aybaşından bu yana nakit gelirim olmadığı için ödemelerim var bu nedenle aşağıda detayları yer alan
sadece bir satışı 999₺ olan ebookumun satış hakkını almak isteyen
ilk 5 Kişiye sadece 200₺'den vereceğim. Amacım faydalı olduğum ebookumun daha çok okunması. Buarada ebook'un içinde şirket kurmak konusunda ihtiyacınızda kullanabilin diye anlaşmalı kurumda geçerli 125₺ kodda mevcut.
Satış hakkı şartları şu şekildedir;
1-Taban fiyat ihlali olmasın.
2-İstediğiniz heryerde istediğiniz fiyattan satış gerçekleştirmekte özgürsünüz.
3-İçeriğini değiştirmeyiniz.
"İngiltere'de Şirket Kurma Rehberi: Profesyonel Destek ve Kolaylık ile Başarılı Bir Başlangıç!"
DİKKAT BU EBOOK DENEYİM İÇERMEKTEDİR. VE HEM İNGİLTERE HEM GLOBALDE İŞİNİZE YARAYABİLECEK BİRÇOK BİLGİYİ BÜNYESİNDE BARINDIRIR.
FORUMDA EŞİNE BENZERİNE BEN RASTLAMADIM İNGİLTEREDE ŞİRKET NASIL KURULUR? MUHASEBE SÜREÇLERİ NELERDİR? NE GİBİ YOLLAR İZLENMELİDİR? Ve benzeri konuları içerir.
TAM 29 SAYFADAN OLUŞAN BİR EBOOKTUR.
EBOOKTA YER ALAN BAŞLIKLAR AŞAĞIDADIR.
İngiltere'de şirket kurmanın avantajları
Yasal düzenlemeler ve şirket türleri hakkında genel bilgiler
Şirketinizi Kurmadan Önce Yapmanız Gerekenler
İş Planı Hazırlama ve Hedef Belirleme
Şirket Adı Seçimi ve Uygunluk Kontrolü
Şirket Merkezi ve Adres Belirleme
Şirketinizi Kaydetme ve Kaynaklara Başvurma
İngiltere yasaları ve düzenlemeleri
Vergi kayıtları ve beyanları hakkında bilgiler
İşe Alım Süreci ve Çalışma Koşulları
İşçi hakları ve çalışanlar için yasal yükümlülükler
Şirket Bütçesi Oluşturma
Mali planlama ve finansal yönetim stratejileri
Pazar Analizi ve Hedef Kitlenin Belirlenmesi
Rekabet Analizi ve Pazarlama Stratejileri
İşinizi büyütme stratejileri
Uluslararası pazarlara açılma ve yeni fırsatlar değerlendirmesi
Çevresel ve sosyal sorumluluklar
İyi yönetim ilkeleri ve iş sürekliliği planları
İngiltere'de şirketinizle hangi bankalarda hesap açabilirsiniz?
İngiltere'de Online Muhasebe Firmaları
İngiltere'de Şirket Kurma Süreci
Detaylı bir anlatım olmuş, yararlı bilgiler var içerisinde. Konunuz hayırlı olsun, bol kazançlar dileriz.
Eğitimi inceleme fırsatım oldu, gayet anlaşılır ve güzel bir dille anlatılmış. Hayırlı işler, bol kazançlar dilerim.
Forumdan bugüne kadar aslında hiç e-book satın almadım. Açıkçası bir çoğunun hala WattPad dilinde amatörce yazıldığını düşünüyorum. Ama bu yazı dizisi gerek Türkçe kullanımı, gerek akıcılık olarak çok güzel bir yazı olmuş. Kafasında yurt dışına açılmak, özellikle İngiltere üzerinde bir şeyler yapmak isteyen kişiler için güzel bir yol haritası. Sıfırdan, hiç bir şey bilmeden bodoslama dalmak yerine, bu kitabı okuyarak daha rahat hareket edilebilir. İçeriğinde verilen referanslar sayesinde tek bir kitap satın almış olmuyor, ilave yönlendirmelere de sahip oluyorsunuz.
Tarafsız yorum vermek gerekirse, asgari ve azami çalışma saatleri, taban ücretler, ödenmesi gereken KDV ve bilumum vergi oranları biraz daha detaylı anlatılabilirdi. Haricinde eksiksiz. Kafada soru işareti bırakmıyor.
Eğitimi inceledim. A'dan Z'ye kadar tüm bilgiler verilmiş. Çok detaylı ve kapsamlı içerik hazırlanmış.
E kitap satın alındı. Güzel bir dille yazılmıştı. Okumaktan sıkılmıyor insan. Detaylı inceleme sonrasında, bazı konular hakkında daha çok bilgi verilebileceğini düşündüm Onun haricinde İngiltere de şirket kurmak isteyenler için oldukça güzel ve kaliteli bir başlangıç kitabı olduğunu söyleyebilirim. Tabi KDV vb. gibi konulara daha fazla değinilebilirdi