lastasmile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerekli zamanı ayıramadığımızdan ve başka işlere yöneldiğimizden dolayı satmaya karar verdiğimiz, Instagram üzerinde reklam sayfamız mevcut. Ek olarak herhangi bir yatırım ya da masrafa ihtiyaç olmadan, direkt hazır teslim edilecektir. Farklı denemeler ve iyi kötü tecrübelerle geçen uzun bir sürecin sonunda sayfayı stabil, pratik denebilecek bir seviyeye getirdik. Zaman ayırıp, verimli şekilde kullanıldığında sahibine ayda 20.000-40.000₺ civarı bir gelir sağlar. Daha fazla çalışan ya da daha iyi bir reklam satış tecrübesi, fiyatlandırma ile bunu çok kolay bir şekilde katlayabilirsiniz. Tek başınıza bile çalışsanız 1 sene içerisinde amorti etmeniz çok mümkün. Bilgisayar ve telefon üzerinden eylem gerektirir, bunlarda zaman geçiriyorsanız sizin için daha kolay olacaktır. Kullanımı hakkında bilgi ciddi alıcılara sunum halinde verilecektir. Aynı zamanda ayarlanmış mesaj kalıplarını ve yazılımları da teslim edeceğiz. Yerinize birini bulup, işi öğretip pasif gelir de elde edebilirsiniz. Bir çok şey otomasyona bağlanmış durumda. Ciddi iş yükü gerektiren kısımların bir çoğunu özel yazılımlar hallediyor. Ettiğiniz kazançların bir kısmıyla sponsorlu reklam vererek sayfayı daha ileri çıkarıp, büyütebilirsiniz. Müşterileriniz açısından da yararlı olacaktır.
Fiyat olarak 300.000₺ düşünüyorum
Merhabalar,
bahsedilen gelirlerin aylık ve yıllık raporları mevcut mudur ?
Sunumda hazırladığınızı varsayıyorum. aylık etkileşim sayıları vesaire.
detayları öğrenmek istiyorum iletişime geçebilir misiniz ?