Benim yaptığım hatayı yapma sakın
https://www.hepsiburada.com/asker-pa...-HBV00001CEMF7 (bunun havacı setiydi tabi buradaki karacıların paketi) buradaki paketi alıp gitmiştim o zaman 599 TL di tabi. Hiç gerek yok tek tavsiyem acemide çamaşır yıkama gibi bir şey hiç görmedim erler için o yüzden 21 gün yeticek kadar çorap ve havacı tshirt, kendi tırnak makasın ve traş setini götür yeter gerisini orada vereceklerdir. Ben avel gibi 1.5 valiz gittim birde oradan verilenlerle beraber usta birliğine 3.5 valizle gitmiştim hiç gerek yok. Şimdiki aklım olsa bir sırt çantası ile giderdim. İlk girişte sana ASKERCELL satmaya çalışacaklar ALMA. Ben aldım hiç kullanmadım. Kendi sivil hattını cüzdanın içine koy gir, askeriyede cüzdan aramıyorlar kesinlikle. Kamerasız tuşlu telefon götüreceksen eğer rahatça kullanabilirsin 21 gün boyunca. Sonra usta birliğine gittiğinde çoğu birlikte akıllı telefon serbest rahatça ailen kargolar kullanabilirsin. Acemi birliği ilk başta hiç geçmiyormuş gibi gelecek sana ama usta birliğine gittiğinde ilk ayın sonunda aceminin ne kadar hızlı ve tempolu geçtiğini anlarsın. Zaten hava kuvvetleri çok rahat bir birlik. Telefon santralci olursan acemi birliğinde sadece 3 ses fişeği 3 gerçek mermi atışı ile askerliği başka silah görmeden tamamlarsın

Astsubay ve Subaylara hizmet görevi icra ediyor hava kuvvetlerinde ki erler.