Nenemle dedem'in de evleri yıkıldı. Seçim öncesi anlatmaya çalıştım birşeyler ancak fayda etmedi. Bana 2. Dünya Savaşı döneminde kuyruk varmış, mal bulunamıyormuş onları söyledi, dinlemedi bile dediklerimi. Birkaç gün önce gelmişti, evlerin Nurhak'ta vs yapıldığını ancak kenilerinin evlerini millet şehir merkezine yapılsın isyediği için yapılmadığını söyleyerek birbirlerini suçladı. Yani bilemiyorum artık daha ne denir.
Bu resimleri çektiğimde yıkılan evin yapımı için görüşmeye gidiyordum. Çıktıktan sonra çok pişman oldum keşke gizli bir şekilde sesli ve görüntülü kayıt alsaydım diye saydıkları şartları anlamanın mümkünü yok yapılacak ev için istedikleri parayı karşılamanın imkanı yok önüne koydukları şartlar o kadar enterasan ki birisini karşılasan diğerini karşılaman imkansız yani yıkılan evlerin yapılmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Bireysel görüşmeler yapılıyor sıra bekliyorsun benden önce iki kişi vardı kavga etti çıktı

bende sinirli insanımdır. Yaşlı annem olanları duyunca sanırsam içinden bu da kavga eder dedi boşver görüşmeyeyim internetten bakarız diyor yazık kadın anladım tabi ne kadar sinirlensem de birşey demedim sadece "sen kendin birşey bilmiyorsun başkalarına bilgi vermeye çalışıyorsun" dedim kalktım ne yapayım.