Eklenmiyor diye biliyorum ben, sinir bozucu olan da bu zira 8GB günümüzde çok az, 16 olmalıydı. Apple Yongalı İşlemcilere hiç bir şey sonradan diye biliyorum.
Yanınızda çok taşıyorsanız benim önerim Air olur. Air fan olmadığı için ona göre optimize, Pro'da fan var ama o da ona göre ısınıyor. Kod yazacağım dediniz diye diyorum. Oyun, Video, 3D modelleme falan yaparsanız Pro tabikide. Mac'i Visual Studio Code'da kullanırken ısındırabilene helal olsun derdim. M2 Pro Max kullanıyorum ben çok bile geldi, daha ince ve hafif diye Air alsaydım keşke diyorum, aldığımda 15" Air çıkmamıştı. 32GB bellek var bu cihazda 16'yı hiç geçemedim. Zaten Mac bellek optimizasyonu konusunda Windows gibi değil, kullanımınıza göre otomatik olarak bellekte yer açmak için arkaplanda çok iyi çalışıyor. Aşırı durumlar hariç %100'de kullansanız bile kullanıcı deneyimini etkileyen hiç bir şey olmuyor.
Evet eklenmiyormus duruma gore air ya da pro sececegim ama oyun isine girmek istiyorum suan acaba air yetersiz kalir mi