Merhabalar,
2 Adet önerim var.
----------------------------
1. Mesela bir hizmetveren toplamda 3'den fazla aynı nedenden ötürü (işini zamanında teslim etmeme, iade yapmama) ban yemişse hizmet verdiği kategoriden banlansın.
Örneğin X isimli bir arkadaş 3 adet işini teslim edememe nedeniyle ban yedi, o arkadaş atıyorum grafik tasarım kategorisinden 6 ay banlansın. Bu şekilde mağduriyetlerin önüne daha kolay geçilir diye düşünüyorum. Adam gidip mağduriyet yaşatıyor. Şikayet açılıyor. Ertesi gün kurumsal+ hakları sayesinde şikayet konusunu sildirip yoluna devam ediyor. Ne anladım ben bu işten.

2. Olarak bildiğiniz gibi herkes sütten çıkmış ak kaşık değil, mesela foruma yeni bir üye alınıyor. Hiç bir faydası yok, bakılıyor son 1 ay yalnızca mağduriyet yaşatmış. Milleti dolandırmış. Bunu engellemek adına bakiye sistemi eklenebilir mesela.

Örneğin benim 100 TL bakiyem var. 50 TL'lik bir hizmet almak istedim ve dolandırıldım. Bu durumda ödemeyi bakiye üzerinden yapmalıyım. Benim 50 TL bakiyem gitmiş olur. Fakat şöyle bir şey olabilir: mesela 5 Yıllık üyeler hesabına gelen bakiyeleri 20 günde çeksinler. 10 yıllık üyeler 1 haftada 15 ve üzeri üyeler 2 günde ve son olarak normal üyeler de 1 ayda çeksinler. Mağduriyet yaşandığı zaman benim bakiyem iade edilir ve konu kapanır. Böylece büyük çaplı işlerde mağduriyet yaşanmaz.

Bu özelliklerin eklenmesi zaman alabilir, sonuçta bir yazılım üzerinde değişiklik yapılıyor. Fakat böylelikle forumda daha fazla güven ortamı oluşabilir.

@AYJANS;