Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 gün önce cevapladığım konu eski sevgilim hakkında ve dediğim olaylarda ondan öncesi? ne ki yani toparlanmadan kastım onu unutmaktı şuan hala o aşamadayım ve dolandırıcılıkta yapmıyorum e ticaret yapan insanların reklamlamalarını yapıyorum komisyon alıyorum kriptoda da bi yatırımım var işlemlerimi paylaşmak için bi kanal açmıştım aksine bence sen çok kafada kuruyorsun ama bende senin gibiyim inan bana o yüzden yargılamayacağım ve zaten parayı kötü yoldan elde etsem bile şurdan yaptım burdan yaptım desem pek sorgulamazlar bence öyle değil mi? paramı ailem arkadaşlarım herkes biliyor zaten sosyal medyadaki paylaşımlarım harcamalarım ele veriyor buraya da parayla hava atmak gibi bir görgüsüzlük için yazmadım + olarak r10daki insanlardan nasılll bir ilgi çekebilirim bekleyebilirim abi allah aşkına sadece dertleşmek istedim senden gelen ilgiye muhtaç olduğumu falan mı sanıyorsun
Ben kafada kurmuyorum, sadece konunu okudum ve evet açıkça belli ki buradaki insanların ilgisine ihtiyacın var .
Biz kimseyi yargılayamayız ama buraya konu açıyorsan her yorumu duymayı göze alacaksın, kimse senin söylediğine inanmak zorunda değil ve bunu belirtebilir.