DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabii efendim

Millette kızını öyle kovarcasına veriyordu zaten.

Kızlar da diyordu ah yiğidimmmm

Sen iste ben düğünsüz bile gelirim.

Instagram'da twitter'da dışarıda bu kadar hayat gördükten sonra sen o kızı neye öyle köy yollarında düğüne ikna ediyorsun.

Sana kızın ailesi ve kızın kendisi en az 500k fatura çıkarmadan sen o kızı kapı eşiğinden çıkartamazsın.
Hocam siz nasıl kızlar gördünüz bilmiyorum ama tüm kızlar aynı kalıptan çıkmıyor.
Sanki bu konuda herkes bir ev kızını almaktan bahsetmiş.

Varoş kültürden gelen kızlar ya da ev kızları için düğün bir statü göstergesidir.
Bu kızlar yemek takımlarının markası, gelinliklerinin fiyatı, düğünlerinin gösterişi ve balayında çekildikleri resimler ile sosyal ortamlarında hava atarlar.
Bu kızların kendi ayaklarının üzerinde durma ihtimali olmadığı için tek vasıfları evde çocuk bakıp yemek yapmaktır ve boşanırsanız ömür boyu nafaka isterler.

İşi gücü olan, vasıflı şehirli kızlar ile takılırsanız size buzdolabını ucuzundan alıp oradan artan para ile yurtdışı tatili için uçak bileti almayı teklif ederler.
Bu kızlar için düğün demek 500 kişiye gösterişli bir düğün ile hava atmak değil, yakın arkadaşlar ile bir gece küçük bir eğlencedir.
Ve bu kızlar düğün, eşya almak ve geçinmek için tüm masraflara ortak şekilde katılırlar, hatta imkanları varsa ailelerinden destek isterler.
Ayrıca bu kızlar kendi yaşamlarını sürdürecek parayı kazandıkları için ayrılırken çocuk yoksa yaşam boyu nafaka falan da istemezler.

Yani kızlar şöyle düğün istiyor, böyle düğün istiyor diyen arkadaşlar maalesef vasıflı ve karakterli kızlar ile karşılaşmamışlar.
Düğünün gösterişi ile yemek takımının fiyatı ile beyaz eşyasının markası ile hava atan kızlarla evlilik yoluna giren erkeklerin vay haline.