Merhabalar bundan bir kaç ay önce motorumu tamirciye verdim. Tamirci ha bugün ha yarın diye diye 1 ay elinde tuttu. Gittiğimde parçalı falandı son 1 hafta dükkanda değildi falan filan. Sonra bana telefon geldi şu plakalı araç siz değil misiniz vs. Aracınız da iki yabancı uyruklu şahıs uyuşturucu yakalattı dedi. Motorun her yerini parçalamışlar uyuşturucu aramak için. Karakola gittik kanıtları vs gösterdik herşeyi yaptık. Motorcu şöyle açıklamış ve daha önce benzer suçları olduğu halde. İşte iki dakkalığına parça almaları için verdim

Ve sonuç geldi bugünlerde kavuşturmaya yer yoktur diye

Adamın bana zararı 40. 000 ₺ ben şimdi bu adamı tüm kemikleri kırılana kadar dövsem onun yatmayacağı hapisi ben yatarım. Çıldırmamak elde değil. Bu nasıl adalet. Polisler aradı kişisel numarasından bana diyorlar ki şikayetçi olma kaç farklı numaradan aradılar

Çıldırmalık yemin ederim. Sonra mahallesine gittim adamın adını veriyorum. Ha peze.eng olan mı diyorlar meğerse başka işi de varmış. 3 4 kere yakalamaya gittim de bulamadım.
Yazı da tek ilgimi çeken şey, Kemik kırma işlemi oldu.
Eğer kemik kırma konusunda iyiyseniz. Adaletinizi kemik kırarak sağlayabilirsiniz.