Merhabalar, ilk videomdan bu yana 7 yıl geçmiş. Çoğu zaman düzenli bir içerik üreticisi olmasam da 100'ün üstünde video ile birçok anıyı, içeriği kaydetmiş oldum. Bu konuyu yeni başlayacak veya az abonem var diye hayıflananlar için açmak istedim. Keza biraz olsun motive edeceğini düşünüyorum. Bu arada kanalımda kırsal yaşam, konteynerden ev, dağcılık ve kamp videoları yayınlıyorum. Özetle doğa içerisinde kurguladığım dünyadan videolar. Temel de izleyici, ve yüzbinlerce abone kaygısı yok. Youtube Kanalım
YouTube para kazanma odağı bir şeyleri daha iyi ve hızlı yapmak adına günümüz şartlarında istiyoruz malum. YouTube'un iyi gelirler için izlenme ve ortalama izlenmenin iyi olması şart. Shorts abone getirse de geliri düşük. Diğer yandan olduğunda içerik kaliteniz yukarıda, daha niş alanlarda üretirseniz bazı markaların dikkatini çekebilir, az da olsa uzun izlenme aldığınız bir kanal olabilir. Ben olaya vitrin olarak bakıyorum. İlk başladığımda Emre Durmuş'un 20 videosunu editlemiş, Türkiye turuna çıkmış iyi deneyim kazanmıştım. Şuan da o senelerden aldığım deneyimlerle iletişim uzmanı olarak bir firmada çalışıyorum. Bugün para kazandığım atak, premiere'i kurmamla oldu. Şu günlerde kırsal da bir yaşam planlıyorum, akıllı ev teknolojisi firmaları ile görüşür oldum, az izlensem de bir kitleye ve olduğunca iyi kalitede olsun diye uğraşıyorum. Umut kaybetmeden içeriklerinizi, vitrin halinde iyi sergilerseniz bence en güzel kazanç bu oluyor. Çok sevgiler..