Öncelikle bu eğitim içerikli kitabın hazırlanma amacı burdaki küçük dostlarımıza ve abilerimize kısa vadede uzun ugraslar vermeden PDF hazirlayip satış sitelerinden satarak gelir elde etmesini sağlamaktır.

Bir sürü makalele hazırlayan satan arkadaşlar var hem ChatGPT den yararlanarak hem de birçok siteden kısa sürede kendi e book nasıl hazırlayabileceğinizi anlatmış bulunmaktayım.
Sıfır bütçe ve masraf ile kısa sürede güzel gelirler elde edeceğinizi anlattım.
Yapay zeka dan yararlanarak kısa sürede e book üretme ürettiğiniz PDF eserlerinizi satış platformlarında satış stratejileri ile nasıl satabileceğinizi anlatmış bulunmaktayım.

Ek gelir çok önemlidir miktar önemli olmaksızın her yerden alacağınız ek gelirler ile güzel birikimler elde edersiniz.
Zamanı olmayan emek vermesini bilmeyen arkadaşlar bunu almasın unutmayın ki emek verilmeden hicbiryerden iyi bir gelir elde etmeniz imkansızdır.

Google Play de diğer sitelerden nasıl satış yapacağınızı hepsini baştan sona kadar detaylı olarak anlattım.
2 tane e book fiyatımız toplam 250 TL dir.
İlk yorum yapan 3 kişiye indirimli ref sunabilirim daha sonra kitap ve eğitim içerikleri hakkında düşüncelerini ve yorumlarını konu içerisinde paylaşabilirler herkese bol kazançlar dilerim.