F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir arada mega holding patronumu vardı ismini unuttum GS de falan yoneticiyim tripleri vardı bu tipler sanırım onu. Gibi ilk defa gördüm ama motivasyon dalgası yapanlarin hepsi sahtekar
Enes olgun patronu değil ya 😅 Arkadaşlar bir şey biliyorsunuz ama yanlış biliyorsunuz. Enes olgun mega holding'e üye olmuş biriydi o dönemde. Hatta beni de davet ettiler ama network marketing işi kafama hiç bir zaman yatmadı. Ama Enes deli gibi oradan oraya koşup insanlara anlatıyordu ve sürekli sahadaydı. Yaptığı işe dediğim gibi katılmadım ama Allah var çok koşturdu çocuk

Mega holding de çok çevre yaptı sonra o çevreyle Galatasaray'a da sponsor olan firmaya dahil oldu ki Galatasaray ile o firmanın sponsorluk antlaşmasını üstlenen Enesti. Sonra Galatasaray'da üyelik aldı falan zaten hayatı uçtu gitti

Network marketing biliyorsunuz üye bulma işi. Sürekli sahada olmalısınız. Enes bunu yaptı zamanında. Şimdi onun meyvelerini yiyor ama dediğim gibi ben kabul etmedim tekliflerini. Beğenilir beğenilmez orası beni alakadar etmez ama mega holding'te patron değildi 😅

Şu gerçekti. Öyle anlatırlardı ki. Şey derdim. Oğlum bu adamlar da ne kadar yetki var böyle. Sanki sahipleri gibi anlatıyorlar 😅