Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış girme mevzusunu bilmem de bilinçli olarak piyasa yükselten bir ilan görsem ben de şikayet ederim.

Liste fiyatı 725 bin olan aracı ilana 725'e eklemiş, arayınca 790 diyor. Expere gitmem araç 8 kilometrede, kilometre işletmem diyor. Gel de şikayet etme.
Geçenlerde araç satışı yapan fenomen bir çocuğa ceza kesildi. Ona da 300.000 TL ceza verildi ama burada üstünde durulması gereken ceza değil de itibarı.

Bende zamanında iyi bir şey yapıyormuş gibi izlerdim bu tarz videoları. Lan derdim adam 300 bine aracı alıp bir hafta içinde 350 bine satıyor. Vay anasını ne akıllı adam diye överdim. Sonra durup düşünüyorsun. Eee bu yaptığı sanada zarar. Bir başkası bunu yapıyorsa yarın bir gün bir araç aldığımda da bir başka adam aynısını bana yapacak demektir. İnsan işte sosyal medyanın o yanıltıcı etkisinde kalarak uyuyor bunlara.

Ben böyle böyle bu tarzdaki düşünceye sahip kişilerin düşüncesinden zamanla vazgeçeceğini, sayılarının azalacağını düşünüyorum. Serbest piyasa diyerekten birbirimizi kandırıp buna ticaret dedik 😅