alay37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşımın satın aldığı yan hesapta mavi tik mevcut , aktif kullanılan hesaba mavi tik almaya çalışıyoruz fakat onaylamıyor

Aboneliklerde görünüyor parayı da çekti fakat mavi tik yok İleri yapıldığında mavi ekran çıkıyor nasıl çözülür ?
Tam olarak anlamadım ss atar mısın
azatdeviren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geliyor, hesabın gizlilik açıklıkla ilgisi yok her türlü geliyor denenmiştir kanıt iletilir
gokseninakinci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süredir meta verified butonu hesabımda var Türkiye'ye gelmeden öncede vardı. Gelmeyeceğini düşünerek ekstra paralı olarak hesap aldım mavi tık. Fakat var olan orjinal eski hesabıma bir türlü onay gelmiyor sebebi ne olabilir hocam Bekleme listesindesiniz diyip duruyor
Bu hizmeti ücretli veriyorum
umutcnn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam profil düzenleye girince en alt kısımda "meta verified için kaydol" butonu var ama tıkladığım zaman bekleme listesindesin diyor varmıdır bir çözümü?
""
dranov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,2 gün önce ödeme yaparak içerik üretici hesabımla başvuru yaptım,profil resim yoktu anında doğrulayamadık tekrar deneyin diye bildirim geldi.Ben kimliği düzgün çekemedim diye düşünerek ehliyet ile tekrar başvurdum.Profil fotosu olmayanlarda fotoğraf uyarısı gelmiş,bende öyle bir yazı çıkmadı.48 saattir değerlendirmede,muhtemel yine red gelecek.Firma isim yazısını profil resiminin arkasına koysam mor fon ile,içerik üretici hesabına alabilir miyim?
Ad soyad profil fotosu zorunlu içerik üretici ol kişisel ol önemli değil
RedlineRS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bayadır bekleme listesindeyim nasıl çözeriz
""
AliDagli70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.
Benim işletme hesabıma gelmiş ama profil fotoğrafı ve hesap ismi haber sayfası olduğu için doğrulanmıyor. Bir yolu varmıdır
Kişisel profil fotosu ad soyad koyun
brkcnklm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerik üreticisi hesaplarda kişisele çevirmeden başvuru yapılabiliyor mu acaba hocam ? Bir yakınımın hesabına baktım fakat ayarlar ve gizlilik kısmında Meta Verified'a yönelik hiçbir şey gözükmüyor.
Yapılır
Evet 2 gün önce açıldı ve başvuru yaptım,şahıs ve diğer içerik üretici hesabım üçüne birden geldi
Alakası var mı bilmiyorum,hesabı işletmeden içerik üreticiye çevirdim ve sponsorlu reklam verdiğim anda açıldı.Bekleme listesine girmediğim diğer hesaplarda da aktif oldu hatta.Tesadüf te olabilir..
Tesadüf
Merkez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimlik gönderdim. hala kimliğim inceleniyor aşamasında. nasıl hızlandırabiliriz?
Hızlanmaz 2 gündür aşırı bir yavaşlık var siz kaynaklı değil bekleyin
Geblo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam, İşletme hesapları konusunda güncelleme olarak geçiyorum ; Bizim reklam ajansı olarak belirttiğimiz işletme hesabımıza gelmiş. Kişisel ve İçerik üretici hesaplarımızda yok ama. Yani anladığım kadarı ile bazı işletmelere almak mümkün.
Değil rasgele geliyor ama onay vermez