Al benden de o kadar. On numara en faydalı şekilde içerik üretiyorum. Adama 3 ay sonra ver ama dediğin tarihte ver diyorum. O gün gelip çattığında para verilmiyor çıldırıcam. İnsan ne istiyor anlamış değilim. sürekli yarım yamalak yapan insanlara 3 kuruş vererek işini götürme derdinde mi hiç anlamış değilim. Adam gibi hakkımı alabildiğim mişteri sayısı yok denecek kadar az. Bıktırdılar ama yalanla iş yürütüp parası varken ödenmiyorsa ben hakkımı helal etmiyorum gerçekten.
ben de helal etmiyorum, bunlar yüzünden 1 işle ödeyeceğim borç gittikçe büyüdü şimdi ödeyemeceğim halde. 30 Yaşındayım çıkıp bi kahve içecek durumu geçtim sigara alıcak param yok. Piyasadaki borçlarını ödeseler şuan sigarayı bırakın sigara fabrikasından sağlam hisse alacak kadar para geçer elime...
Son 3 yılda bir kişiye param takıldı onun dışında genellikle hep önden ücret alırım, kimse ile de para konusunda ters düşmedim.
Önden ücret isteyince müşteri bize *********** muamelesi yapıyor yarı parayı isteyince de kalan parayı ödememek için resmen peşinden koşturuyor. Kendi PARAMIZIN dilencisi oluyoruz ben artık bıktım.