hakancevik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eminim siz de bıkmışsınızdır. Birisi ödeme yapmamak için 40 takla atar yarın bakıcam öteki gün bakıcam der, diğeri yine ödemeyi geç yapmak için saçma sapan revizelerle işleri uzatarak vakit kaybettirir. Etimle kemiğimle tiksindim, piyasada böyle beklettiren insanlar yüzünden kimseye iş başında yarısı kalanı iş bitiminde diyemiyorum çünkü işi BİLEREK İSTEYEREK bitirtmiyorlar sırf ödeme yapmamak için. En sonunda birisine patlayacağım ama bakalım kime... Yazılım ve medya yerine gidip bi fabrikada taş taşıyasım geliyor bazen. En azından her ay sonu ne alacağın ne zaman alacağın belli diyorum. 30 yıldır yaşıyorum 20 yılımı verdim bu işe çocukluktan beri köpek gibi çalışıyorum ama böyleleri yüzünden her seferinde en başa dönüyorum. Ya para parça parça verip hiç ederler ya da saçma sapan bahanelerle ödemeyi yapmayıp alakasız revizeler isterler. Bunlar yüzünden ne borçlarımı ödeyebiliyorum ne düzgün bir gelire sahip olabiliyorum ne de evlenebiliyorum. Kazandığım para aylık 40 50 bin tl bile olsa paramparça geldiği için günü kurtarmaya çalışıyorum. Ben artık cidden etimle kemiğimle yaptığım işten tiksindim.
Al benden de o kadar. On numara en faydalı şekilde içerik üretiyorum. Adama 3 ay sonra ver ama dediğin tarihte ver diyorum. O gün gelip çattığında para verilmiyor çıldırıcam. İnsan ne istiyor anlamış değilim. sürekli yarım yamalak yapan insanlara 3 kuruş vererek işini götürme derdinde mi hiç anlamış değilim. Adam gibi hakkımı alabildiğim mişteri sayısı yok denecek kadar az. Bıktırdılar ama yalanla iş yürütüp parası varken ödenmiyorsa ben hakkımı helal etmiyorum gerçekten.