bulmusemr77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okadar boş yaptın ki anlatamam. Sensin en iyi en kültürlü en çok okuyan en doğru cevaplar ve en iyi görüşler sensin abicim sensin. Ya o kadar çok şey var ki yazmak istediğim ama iste maalesef ben ne anlatırsam anlatayım Senin vereceğin cevap kapasitesi belli karşındaki ni cahil gören kendi kızına sahip çık diyebilcek kadar kendini bilge sanan bir cahillik yazık... Bu bir toplumsal meseledir izdivaç programları, TikTok bu tarz mekanlar aynılar hepsi ufak ufak toplumsal yapıyı bozan şeyler dir. Mesela senin bir kızın oldu ona göz kulak oldun ve gitmedi ama çevresinde gidenler anlatiyor konuşuyor gel zaman git zaman evleniyor küçük kızın yuvadan uçtu...
Ve 6 ay sonra damat arıyor kızın bir kocaya kaçtı veya aldattı vs vs aman Allahım nasil olur ben izin vermemiş tim diceksin ama o yanindai çevresinde ki sosyal medya daki duydukları artık zihnine işledi artık bu normal bir şey herkesin yaptığı bir şey..
Şimdi burda yanlış olduğunu biliyor kızın öğretmiş sin farkında yani bunun etik olmadığı ama okadar normalleşmis ki doğru yu yanlışı ayırt edemez hale geliyor yada zaten herkes yapiyor diye yapıyor. Şimdi BAGNAZ sığ düşünce li kardeşim biraz kitap oku,oku ki bir gün kızın bunu yaşamasın, kendi kayınpederi ni arayan damat olma yada bir abi....

😂😂😂😂😂

her şeyin başı eğitim liseden sonra keşke eğitiminize devam etseydiniz. Bir çocuk daima ailesinde gördüğü, annesini babasını örnek aldığı şeyleri yapar. Çocuğun gelişim sürecinde sen eline telefon önüne tv verip izdivaç programları izletirsen göreceğin şeyde tabiki kayınbabasını arayan bi damat olur.

senin bu fikir yapısıyla bundan kaçabileceğini düşünmüyorum. Kader denen bişey var yaxıldıysa kaçamazsın. senin damadın bu mekan kapatılınca seni aramayacak mı sanıyorsun? Arayacak, üstelik flört etmeye diye değil biriyle birlikte olmuş diye arayacak.

dediğim gibi kuşta beyin var eminim sende var mı emin değilim açıkçası yok gibi konuşuyorsun