Günaydın
Bundan 3-4 sene önce gurbetçilik serüvenime kaldığım yerden devam etmek istedim çünkü memleketim harici heryerde mesleğim emeğinin hakkını alıyordu çok güzel paralar kazanabiliyordum.Hali hazırda bütçe planlamaları yaptıkça artan ev kiraları yüzünden cebimdeki para git gide eriyor hedefim var gücüyle benden uzaklaşıyordu sınırları zorlayıp hedefimden vazgeçmek istemedim o zaman zarfı boyunca orta gelirliden bir tık üstteyken şimdi züğürdün önde gideni bayrak tutanı oldum çıktım. Hedeflerimden vazgeçmemin akabinde bir yuva kurdum bir ton borçlandım borçlanmaya devam ediyorum borçlarımın 3/2'sini ödedim.Sürekli borcu borçla kapatmaya çalışıyorum aldığım maaş 15dk içinde eriyip gidiyor.Eşim de çalışıyor maaş 12 saat durmuyor banka hesabında gelmesini 1 ay bekleyip bir kaç saat içinde bitiyor.Tükeniyoruz,batıyoruz,hayatta kalma mücadelesi veriyoruz.Elimden geldiğince stabil anlatmaya çalıştım ama içimde kopan fırtınalar yeri göğü inletir.Ekmek 1-2 tl iken ben daha mutluydum 1.5K maaş alırken bu kadar düşünmüyordum.Saçlarım beyazladı artık.İçimi dökebildimmi bilemiyorum ama siz anladınız dostlar.