Myk61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Farlar mercekli değilse mercekli hale getirebilirsin. Sarıysa beyaz led takabilirsin.
- Farklı jant lastik seçimi yapabilirsin.
- Çok orjinal takıntın yoksa coil veya air takabilirsin.
- Ses sistemine bir katkıda bulunabilirsin. (kendinden anfili bass gibi)
- Multimedya cihazını değiştirip daha güncel veya android bir ekranlı teyip alabilirsin. Böylece ön konsolun görünümü değişir.
- Aracın tüm iç aydınlatmalarını eğer sarıysa beyaz led'e çevirebilirsin.
- Eğer zaten araçta mevcut değilse hız sabitleme, far sensörü gibi ürünleri alıp taktırabilirsin.
- Cam filmi.
- Turbo varsa yazılım atabilirsin.

Yukarıdaki maddelerini aracını görmeden yaptım kim bilir bunlardan zaten aracında olanlar olabilir.
Yalıtım için kaputa ve ulaşılabilirse davlumbaz'ın arka tarafı gibi yerlere izolasyon ürünleri alıp yapıştırtabilirsin.
Direksiyon titremesinni bir çok sebebi olabilir. Jantında yamukluk olabilir lastiklerin taban bozmuş olabilir. Bunu göstermen gerek.
Hocam cevap için çok sağolun, dediklerinizi araştıracağım 🙏
aTKn94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 - Hocam bunun bir çok sebebi olabilir. Balans bozulmuş olabilir, lastik basıncı, lastik durumu, jant yamukluğu veya alt takımdaki problemler. Hatta direksiyon kutusundan bile sorun olabilir
2 - Genelde kapı içleri sökülüp yalıtım malzemesi ekleniyor. Ayrıca aracın altına pütür atılıyor. Bunları denemekte fayda var.
3 - Bu konu hakkında bilgim yok
Cevap için sağolun hocam, direksiyon kutusu olayını bilmiyordum orayı da kontrol ettireyim 🙏
Developer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Titremeyi disklerden de yapabilir. Frenlerken oluyorsa disk, giderken oluyorsa büyük ihtimalle balans.
Giderken oluyor hocam balansa baktırayım🙏