Merhaba,

Kulaktan dolma bilgiler değil bizzat tecrübelerimi paylaşayım. Bu fikri kim neden ortaya atar anlamıyorum ancak bu mining çıkması kart olayı aslında anlatıldığı yada bilindiği gibi değil. Örneğin 30 yaşında aracımız da oldu ancak bakımları ilk sahibinden aldığımız için hiç aksatılmamış saat gibi çalışıyordu. Ekran kartları da bakımları yapıldığı sürece sorun yaşatmaz. Kazdığınız coine bağlı ekran kartının yıpranması aslında. Mesela 13 adet ekran kartım vardı eğer ravencoin kazarsam kartlar 70 dereceyi görüyordu bakım olmasına rağmen ancak etherium classic kazarsam 50 derece civarındaydı. Kesinlikle kartı yoran coin kazmam kartın canına kastım yok sonuçta para verdik ve kendini amorti etmesi gerekiyordu.2. el aldığım tüm kartlar ile 1,5 yıl aralıksız mining yaptım ve bir kart bile ne yandı ne arıza yaptı.

4 kartı oyuncu kasasına taktık ve çatır çatır kullanılıyor online oyunlar dahil. Bu tamamen kartın sizden önceki sahibinin kartı nasıl kullandığına bağlı aynı 2. el araç gibi.

Termal pedi ve termal macunu kaliteli ürün ile bakımı yapılan kartlarda sorun yaşamazsınız. Hiç mining yapılmamış, bakımsız oyuncu kasalarında yıllardır çürümeye yüz tutmuz toz toprak içindeki kartlarda uzun ömürlü olmaz deneyin görün.