Kazandığım ekmeğe ve emeğe her zaman hürmetim ve saygım sonsuzdur.
Başka bir X firması veya şahısın ' da emeğine ve ekmeğine saygım sonsuzdur.

Bugüne denk hep aman yılan bize dokunmasın dedik , yılan bize dokunmayı geçti bizi boynuna doladı canımızı almaya çalışıyor
Bu tepkimde TÜM R10 ' da ekmeğini kazanmaya gayret eden arkadaş ve dostlarım ve en çok kendi adıma savunma gereği duyduğum içindir.

Müşteri velinimet mantığından bir çıkın artık , tabiki para kazanıyoruz ekmeğimizi kazanıyoruz fakat müşteri velinimetse karşısındaki insan yada firma robot değil 100 TL verip beni satın alamazsınız !
Diğer satıcı dostlarımıda satın alamazsınız !

Türkiye ' de ya alıcı işi ya satıcı işi bilmiyor.
Veya insanların ya ahlakı en dip seviyelerde parayla herkesi ve her şeyi satın alabileceklerini zannediyorlar ve buna göre hüküm koşuyorlar emir veriyorlar.

Ben bir satıcı veya kişi olarak beni ilk kez tanıyan ve yaş grubu 15-40 yaş grubu dahil kimsenin , Kral ' ı Paşam ' ı Başkan ' ı veya Kardaş ' ı değilim.
Sözüm ve tepkim yanlızca işini ve dengesini bilmez kişileredir.
İlk kez tanıdığınız ve yaşı konumu ne olduğunu bilmediğiniz bir insana ticaret yaparken başkan ağa paşa kral kardaş diye hitap etmeyiniz 5 kuruş paranız sizin olsun saygınızda daima bizde kalsın.

2. olarak TL ' nin maalesef ve ne yazık ki kuruş değeri kalmadığı bugünlerde bir sucuğun 500 bir kıymanın 500 bir kalıp peynirin 200 TL olduğu yolda ailem en ufak birşey istediği zaman artık utanarak evime gittiğim, Barınmanın bile çok zor hale geldiği bu dönemlerde sadece önünüzde klavye var ve yabancı hat taktığınız için kendini bulunmaz zannedip anadan tutun tüm sülaleme bedava test verdiğim için enayi denilerek küfür yememi zaten içime ve yaşımın hürmetine sindiremiyorum.

3. Bir ürünün piyasa değeri bellidir. İnstagram hesabı ' da araba ' da dijital üründe ne satarsanız satın. Ahmet 500 e mehmet 510 ' a Fatma 490 ' a satar bu maküldür.
Fakat aynı ürünü birisi 250 birisi 750 ' ye satıyorsa orada namussuzluk ahlaksızlık çıkarcılık ve art niyet vardır. Bunu yapmayın R10 ' da sadece evini bu ekonomik krizde geçindiren satacağı 1 ürünle çocuğunun anasının boğazına ekmek götürecek faturasını ödeyecek insanlar var.
Kendini bilmeyen ergen ve hayatı oyun gören bazı asalaklar nasıl olsa babamdan harçlık alıyorum günü kurtarayım diye 500 tl işi 100 tl yaparsanız gün gelir yaptığınız iş sizde patlar.
Yetenekli adam her zaman para bulur ama siz hayatınız boyunca 100 200 TL gibi sigara parası etmeyen paralara başkalarının emeğini en düşük fiyata yaparak sürünmeye devam edeceksiniz.

4. Lütfen artık bir ürün alırken 1000 tane soru sorup didik didik edip , hocam şöyle böyle değip sonrasında ise ortağıma sorayım ( Nasıl bir ortaksa türkiyenin %90 ' ı ortaklı bunu öğrendim ) ortağımla dönüş yapayım arkadaşıma sorayım başkan pahalı gibi söyleyip vaktini çaldığı yetmez gibi engelliyor yada görüldü atıyorlar.
Hocam ben şuan için alış yapamayacağım kusura bakmayın demeniz bile yeterlidir. Klavye başında adam öldürmüyoruz.

5. Elbette hata varsa ürünümüzde bizde iade etmek hak olarak zaten sizin hakkınızdır 1 dakika geciktirmem iadenizi.
Fakat ürünü alıp en ufak hatada ve bu ürüne dair daha önce kullanım bilginiz de yokken bize danışmak dışında kalkıp hemen iade istiyorum iade vermezsen seni R10 ' da şikayet ederim yerle bir ederim yok paramı ver , sonra pazar gecesi saat gece 2 3 ' de bangır bangır telefonumu arayıp ' ki herşeyim kanıtlıdır utanmadan sadece ya iadeniz varmı acaba ben kullandım ama beğenmedim değip taciz boyutuna varmayı mı ararsınız sabaha kadar yol olur.

6. Ne ben sizin 100 TL niz ile zengin ne siz benim 100 TL param la padişah olursunuz sadece isteğimiz bu kadar ezici bir hayatın içinde bir gram ' da saygı görmektir.

SON OLARAK

BU TEPKİM SADECE TİCARET ' İ BİLMEYEN , SAYGISIZ , KARŞISINDAKİ HERKESİ PARAYLA SATIN ALMAYA ÇALIŞANLARADIR.
BENİM ŞAHSİ VE HAYATİ OLARAK KAYBEDECEĞİM HİÇ BİR ŞEYİM YOK SADECE DAİMA EMEĞİMLE AKLIMLA PARA KAZANDIM ÇALMADAN ÇIPRMADAN.

MİLYARLAR KAZANDIRSANIZDA EN UFAK BİR SINIR AŞMADA ENGELLEYECEĞİM
EKSTRA OLARAK KİRA FATURA HAYAT YEME İÇME ARTIK GÖZÜMÜN ALIP GÖRDÜĞÜ HİÇ BİR ŞEY UMRUMDA DEĞİL BEZMİŞLİĞİMİ UMARIM SİZ DOSTLARIMLA PAYLAŞABİLMİŞİMDİR
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM SAYIN R10 MÜTHİŞ KIYMETLİ CEVHERLER VAR BURADA HEPİMİZİ BEZDİRDİLER.

İYİ GÜNLER