Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Bu şekilde ise doğru bir işlem iki tarafı yine korumaya alıyor ben kurumsal üyeler fazla ücret ödediği için forum tarafından biraz destekleniyor gibi anlamıştım benim gördüğüm ve duyduklarım buna çıkıyordu çünkü anlattığınız gibiyse tabii ki doğru bir sistem
Kurumsal üyelere hiç acımıyorlar. Tüm şikayet konuları dikkate alınıyor şu an şikayet kategorisine bakmanız yeterli. Kararları uygulamayanlara hiç tolerans gösterilmiyor. Ne kadar ödeme yaparlarsa yapsınlar dolandırıcılık vb durum varsa anında hesapları banlanıyor.
Marka koruma sistemi gerekli bir sistem. Ancak kayırma vb olmuyor. O sisteme bakan moderatör şikayet konuları vb için yapabileceğimiz işlem yok şikayet sonuçlandığında kararı uygulamanız gerekli şeklinde cevap veriyor. Bir kurumsal üyeyi şikayet ettiğinizde şikayetiniz mutlaka normal süreçte ilerleyecektir.
Bu dedikoduyu yapanlar haksız yere satış yapan kişinin konusunu baltalayıp kazanmasını önlemeye çalışanlar.
Kurumsalım diye söylemiyorum öncesinde normal kullanıcıyken de durum bu şekildeydi benim için. Sadece öncelik konusunda avantaj sağlanıyor. Gönül rahatlığıyla ticaret yapabilirsiniz