NeuStar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum, bu işin yakasını bırak geçersiz tıklama denilen şeyi anlamaya çalış.

Çok olağan dışı bir saldırı yoksa her yayıncıda bu rakam 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.

Eğer ortalamaya göre bir fark varsa ozaman Absürt bir reklam yerleşimi veya tıklamaya zorlayıcı durum olup olmadığını sitende kontrol et.

İnsanlar bazen istemeden reklama tıklar, veya yeniden tıklar kullanıcı bu reklam sayfasını anında kapatırsa google sistemlerine göre bazen bunu geçersiz istemsiz tıklama olarak algılayıp başta size gelir gibi yazan tahmini geliri ay sonunda geçersiz tıklama başlığı altında hesabından keser. Kestiği rakamı da REKLAM VERENE İADE eder.

Yani tamamen doğal bir işeyişin sonucu...

Şöyle düşün, biz webmasterlar bile bazen istemeden tıkladığımız reklamlar olmuyor mu?

Kaynak: google
Saolunuz. Fakat bu süreçlerin tamamından geçtim yeterince deneyim alarak yukarıda söylediğiniz herşeyi zaten çoktan optimize ettim. Ve ben bugune kadar bir sorun yaşamadım.
Yaşayan çok fazla insan var ve bu tarzda saldırılar olmakta bu da bi gerçek.
O yüzden şimdiden olması durumuna çözüm bulmaya çalışıyorum.
Sorunu yaşayan arkadaşlara da yardımcı olsun.

İlk sorduğum gibi bunun cevabını ve çözümünü bulup kodlamayı yaparsak bunu herkesle de ücretsiz paylaşırım. İnsanlar o kadar emek veriyor uğraşıyor göz bebeği gibi bakıyor ekmek kazanıyor birileri gelip 20 dakıka da herseyi bitiriyor.