Balon diye bir şey yok , fırsatçı diyede bir şey yok 2 sene önceye kadar fırsatçı yoktu'da son 2 senede herkes fırsatçı olmaya mı karar verdi sence : )
Fiyat yükselişi enflasyondan ve arz talep'den kaynaklı. Araç piyasasının patlaması demek , ev piyasasıda patlar , arsada patlar, şirketler patlar, ülke patlar

Kısaca her şey patlar.
Öyle bir durumda ekmeği 100 TLye alacağın için araba düşünecek halin kalmaz zaten.
Güzel kardeşim balon diye bişey yok diyorsun ama ikinci el araç fiyatları sıfır araç rakamlarını sollamış durumda. İki sene öncesine kadar fırsatçı yine vardı ama bu kadar çok değillerdi. Pandemi'nin etkisi ile üretim yavaşlamış, sonuç olarak arz karşılanamadığından şeref yoksunları bu işi fırsata çevirmiştir.
Ayrıca "Araç piyasasının patlaması demek , ev piyasasıda patlar , arsada patlar, şirketler patlar, ülke patlar." demişsin. Biz çoktan patladık lakin sen hissetmemişsin.