ugrboz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakikaten konudaki en komik mesaj. Gülmekten bir hal oldum 6 aydır adamın peşinden koşuyorsunuz. Fanatiklikte bir yere kadar akıl var izan var.
kardeşim istersen sabaha kadar gül.
başkanın transfer olmayacak eleme maçından sonra devam edilecek diye açıklaması var.
zaha konusunda transfer olmayacak diye fb gazetecileri tonlarca acıklama yapıldı.
Fanatiklikle alakası yok suan boş yapıyorsun.
Kronik sakat adam aldınız haberiniz yok bu mesajımı kaydet ne demek istediğimi sezon boyunca anlayacaksın.
Bu tarz transferlere her zaman karşıyım fb gs bjk fark etmez.
geçen sene 16 maç kaçırmış adamdan bahsediyoruz. Zaha'nın şuan mevcut sakatlığı var. 1.5 ay oynamayacak devam ediyor zaten kendi yöneticilerinde açıkladı.

hadi yazdıklarıma inanmıyorsun al sana geçen seneki verisini atayım. spor bilginiz bu kadar işte. aşağıya bak ne demek istedğimi anlarsın şimdi bu tabloya bakarak gülmene devam et. oyuncuda Hamstring sakatlığı var amaliyat olması gündemde. Az araştırın ben bunu FB konusu açıldığından beri dillendiriyorum zaten. Kendi hesabımda gelmemesine ait attığım onlarca tweet sana simdi bunları mı atayım burda. Bu adam sakat. Bu sene15 maç oynarsa öpüpde başına koy.