HOSTUDE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba @reklamdijital;

Biz teşekkür ederiz, firmamızın şahıs firması olması sektör içerisinde yeni kurulan ve teşviklerden yararlanan bir firma olmasından kaynaklıdır.
Bu konuda firmamız kurumsal alanlarda kendini göstererek hizmetlerini büyütmüş olması dolayısıyla sizlere teklif iletmiş bulunuyoruz.

Düşünceleriniz ve prensiplerinize saygımız sonsuz ancak konuyu okuyan üyelerimizin aklında markamız adına kötü bir algı oluşmaması için bu mesajı yazma gereği duyuyoruz.
İnceliğinizi ve prensiplerinize bağlılığınızı saygıyla takdir ediyoruz.

İyi forumlar,
İyi çalışmalar.
Olayları kişise algılamayın lütfen herkesin emeğine saygım sonsuz lütfen beni diğer arkadaşlar yanlış anlamasın.
Bakın ben çok eski forum kullanıcısıyım daha öncede birkaç genç arkadaşa iş verdim, yaptırdım, aldım vb. gibi ama inanın bazı gençlerimiz kurumsallık nedir, müşteri memnuniyeti nedir, esnaflık, tüccarlık nedir bilmedikleri için çok polimikler, sorunlar, sıkıntılar yaşadık.
Bakın işini düzgün yapanlar, ekmeğinin peşinde olanlara son derece saygı duyuyorum ama sanal alemde insanlar gerçek ticareti ve esnaflık anlayışını bilmeyenler var.
O yüzden bireyseller rahat ve özgür davranıyor. Bazıları umursamıyor, takmıyor, büyük küçük dinlemiyor saygı sevgi anlayış yok kolay yoldan para kazanma yollarına girmişler.
Kimse kolay para kazanmıyor bu yüzden işini yapanlara lafım yok.