Arkadaşlar merhaba,
1.300 civarı nakitim var. Aracımı sattım ve sedan bir araç arıyorum. Birkaç kriterim var sizce hangisi alınır? veya başka sedan özellikle D sınıfı araç tavsiyeniz varsa görüşlerinizi almak istiyorum.
-Öncelikle ikinci elde kolay elden çıkarabileceğim biraz daha fazla prim yapan bir araç olması kriterim. Malum ülke şartları artık mecburen prim yapmasını ve elden çıkarmayı düşünmek zorundayım..
-Tasarım olarak ben 508'i beğeniyorum fakat alırsamda sanki prim yapmayacak veya elimden biraz daha zor çıkarırım diye düşünüyorum.
-Aynı paraya Superb'in cam tavanlısını alabiliyorken 508'de param cam tavanlı modeline yetmiyor
-508'i daha modelli ve daha düşük Kmde bulabiliyorum
Ekstra ben Insignia'nın yeni kasasına Passatada ve Mondeoya baktım. Passatın genelde boş paketlerini alabiliyorum eledim, Mondeo piyasası olmadığından eledim. Insigniayıda marka algısından dolayı çok içime sinmedi sanki diğerleri daha kolay elden çıkar gibi. Bu arada 508 tam olarak D sınıfı sayılmayabilir ama sadece iç-dış tasarımını beğendim. Sizler ne düşünüyorsunuz bana bir yol gösterir misiniz?